Kids Club

Kids Category

“Shrek 5” rikthehet në korrik të vitit 2026

Filmi ikonik “Shrek” po rikthehet me eksklusivitetin të vendosur për t’u shfaqur

By Reita Demi 9 Shikime

Përdorimi i TikTok nga fëmijët, disa gjëra që duhet t’i dinë prindërit

TikTok është një ndër rrjetet sociale më të përfolur e më të

By Reita Demi 7 Shikime

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Lojës

Sot është Dita Ndërkombëtare e Lojës dhe ky 11 qershor shënon një

By Reita Demi 13 Shikime

5 fakte për “Baby Shark” nga Pinkfong

"Baby Shark" është kangë për fëmijë, e cila në vitin 2016, "Baby

By Reita Demi 11 Shikime

Shfaqja “Peter Pan”, premierë nga Baleti Kombëtar i Kosovës më 1 qershor

Në 1 qershor “Peter Pan” do të shfaqet premierë nga Baleti Kombëtar

By Reita Demi 24 Shikime

Baleti Kombëtar i Kosovës drejt përgatitjes së shfaqjes “Peter Pan”

Baleti Kombëtar i Kosovës është duke i zhvilluar provat intensive për realizimin

By Reita Demi 24 Shikime

Kori dhe orkestra e fëmijëve të Prishtinës ‘Amadeus’, koncert në Tiranë

Kori dhe orkestra e fëmijëve të Prishtinës kanë mbajtur koncert në Tiranë,

By Reita Demi 37 Shikime

Puhiza Sadiki rrëmben vendin e dytë në garën e pianos në Spanjë

Puhiza Sadiki u rendit e dyta në garën me piano në eventin “Victoria

By Reita Demi 38 Shikime

Mjeti i ri i sigurisë në Instagram synon t’i mbrojë fëmijët nga fotot nudo

Meta do të prezantojë një mjet të ri sigurie për të ndaluar

By Reita Demi 16 Shikime

Sot, Dita Ndërkombëtare e Librit për Fëmijë

Që nga viti 1967, 2 Prilli kremtohet si Dita Ndërkombëtare e Librit

By Reita Demi 28 Shikime